☎ 210 6205582 Καλέστε μας
Βρίσκεστε εδώ:: Αρχική » Ζάντες Αλουμινίου » ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Volkswagen Passat »

Τηλεφωνική Υποστήριξη

Χρησιμοποίησε την 10ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση που προσφέρουμε καθημερινά, εκτός Σάββατου & Κυριακής.

Κλείσε Ραντεβού.

Παράλαβε τα προϊόντα σου, την ημέρα και την ώρα που σε βολεύει, απο το κατάστημα μας.
ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Volkswagen Passat
ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Volkswagen PassatΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Volkswagen PassatΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Volkswagen PassatΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Volkswagen PassatΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Volkswagen PassatΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Volkswagen Passat

VOLKSWAGEN > PASSAT

ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Volkswagen Passat

Οι ζάντες αλουμινίου της REVO είναι πολύ ελαφριές, αλλά εξαιρετικά ανθεκτικές, σχεδιασμένες από της REVO και από τον κατασκευαστή εργοστασιακών και αγωνιστικών ζαντών Rimstock, ένα πραγματικά Βρετανικό προϊόν.

 

Σχεδιασμένες και κατασκευασμένες όχι μόνο με αισθητικό προσανατολισμό, αλλά με γνώμονα την απόδοση και τη λειτουργικότητα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Οι ζάντες αλουμινίου της REVO είναι πολύ ελαφριές, αλλά εξαιρετικά ανθεκτικές, σχεδιασμένες από της REVO και από τον κατασκευαστή εργοστασιακών και αγωνιστικών ζαντών Rimstock, ένα πραγματικά Βρετανικό προϊόν. Χρησιμοποιώντας διαδικασία έκχυσης χαμηλής πίεσης, η παραγωγή της Rimstock δοκιμάζεται και ελέγχεται σε αγωνιστικές συνθήκες, αλλά αποδίδει απόλυτα εκεί που απαιτείται: στο δρόμο.

 

Όπως με όλα τα προϊόντα της REVO, η απόδοση είναι ο παράγοντας κλειδί στις σχεδιαστικές μας απαιτήσεις. Με ένα εντυπωσιακό βάρος 10kg, οι ζάντες της REVO είναι οι ελαφρύτερες ζάντες αλουμινίου διαθέσιμες στην αγορά, προσφέροντας τεράστια μείωση στη μη-αναρτώμενη μάζα σε σχέση με τις εργοστασιακές. Η σχεδίαση των 10 ακτίνων δεν φαίνεται μόνο όμορφη, είναι και σχεδιασμένη να προσφέρει πιο αποδοτική ψύξη στα φρένα σε σχέση με άλλα σχέδια. Πέρα από το σχεδιαστικό-αισθητικό κομμάτι, οι ζάντες της REVO διαθέτουν TÜV approval.

 

Με κλασσική αγωνιστική όψη, ευδιάκριτο ανάγλυφο λογότυπο της REVO και κεντρικό καπάκι επίσης με λογότυπο REVO, συνδυάζουν ένα διακριτικό look, ενώ προσφέρονται σε High Gloss Black/Silver και Matt Anthracite χρώμα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • TÜV approved
  • Βάρος μόλις 10kg
  • Κατασκευασμένες στο Ην. Βασίλειο
  • 2 χρόνια εγγύηση εργοστασίου
  • Τέλεια εφαρμογή με τα φρένα της REVO

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

  • High Gloss Black
  • High Gloss Silver
  • Matt Anthracite

Ρωτήστε μας σχετικά με το προϊόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

CARGATE | Stay tuned by subscripe.

go play!

Copyright © Cargate Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.