☎ 210 6205582 Καλέστε μας
Βρίσκεστε εδώ:: Αρχική » Η Cargate »

Ποιοί Είμαστε...

Η εταιρεία “CARGATE P.C” δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου και ειδικότερα στην εμπορία βελτιωτικών προϊόντων και αξεσουάρ αυτοκινήτου, την συντήρηση και την παροχή τεχνικής υποστήριξης. Η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο του αυτοκινήτου και η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους και καλύτερους οίκους κατασκευαστών αξεσουάρ και βελτιωτικών προϊόντων μας εξασφαλίζουν την εξεύρεση οποιασδήποτε λύσης απαιτείται, για να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς. Κύριος άξονας των παραπάνω είναι πάντα τα υψηλά standards ποιότητας και τεχνικής αξιοπιστίας αλλά και πλήρους τεχνικής υποστήριξης της κάθε προσφερόμενης λύσης.

 

Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονους και ολοκληρωμένους χώρους επίδειξης, εγκατάστασης και επισκευής των προϊόντων της. Το προσωπικό, το οποίο αποτελεί και την αιχμή της, είναι εξειδικευμένο και διαθέτει πολυετή πείρα για την απόλυτη εξυπηρετησή σας.
Γνωρίζοντας πια πολύ καλά τις ανάγκες των πελατών και συνεργατών μας, και αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις νέες συνθήκες στην Ελληνική αγορά, δεσμευόμαστε ότι είμαστε εδώ, για να τις καλύψουμε με το παραπάνω.

 

Η φιλοσοφία μας είναι ότι πάνω απ\' όλα προέχει η δική σας εξυπηρέτηση και η, μετά την αγορά, υποστήριξή σας. Πιστεύουμε επίσης ότι τα παραπάνω πρέπει να γίνονται από εμάς, με φιλικότητα, εμπιστοσύνη και αξιοπιστία.

 

Αυτές είναι οι δεσμεύσεις μας. Το αν θα τις κρατήσουμε θα το δείξει ο χρόνος. Γι αυτό λοιπόν… Go Play.....

 

Με τιμή Δ. ΚΑΡΑΝΤΑΣΙΟΣ

Πιστεύουμε...

Στην Cargate Center πιστεύουμε ότι τα πάντα πρέπει να γίνονται με Σεβασμό. Με Σεβασμό στον εαυτό μας, στους άλλους, στο περιβάλλον , και στις συνθήκες που ζούμε.
Συντηρούμε τα αυτοκίνητα γιατί πιστεύουμε ότι και αυτά , αν και μηχανές, έχουν «ζωή», και θα πρέπει πάντα να είναι σε άριστη κατάσταση.

 

Βελτιώνουμε τα αυτοκίνητα, γιατί πιστεύουμε, πως η περισσότερη δύναμη, η μεγαλύτερη ασφάλεια, η ομορφιά, το διαφοροποιημένο στυλ, τα έχουμε όλοι ανάγκη. Κάνουμε τα αυτοκίνητα να λειτουργούν πιο οικονομικά γιατί οι καιροί έχουν δυσκολέψει πολύ. Αγαπάμε το αυτοκίνητο και το θεωρούμε τμήμα της ζωής μας.

 

Είμαστε μια ομάδα, που μας αρέσει πολύ αυτό που κάνουμε, το γνωρίζουμε σε βάθος, αλλά κυρίως το πιστεύουμε, Αν θέλετε ακολουθήστε μας στο ίδιο ταξίδι…..

 

«Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους.» Έλινορ Ρούσβελτ

Εγκαταστάσεις

12,5 χιλ Ε.Ο Αθηνών – Λαμίας Μεταμόρφωση ΤΚ 14452, Τηλ : 210 6205582
Πρόκειται για νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις όπου λειτουργούν

  • Βελτιωτικός Οίκος Αυτοκινήτων
  • Συνεργείο Επισκευής και συντήρησης αυτοκίνητων
  • Τεχνικό κέντρο Αερίων καυσίμων
  • Φανοποιείο
  • Accessories Shop

Στις νέες μας εγκαταστάσεις μπορειτε έλθετε από τις εισόδους Μεταμόρφωσης και Λυκοβρυσης

CARGATE | Stay tuned by subscripe.

go play!

Copyright © Cargate Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.