☎ 210 6205582 Καλέστε μας
Βρίσκεστε εδώ:: Αρχική » REVO »

ONLY THE DRIVEN

Η REVO γεννήθηκε από την αδρεναλίνη που τροφοδοτεί την επιτυχία στους νικητές. Εμπνευσμένη από τις πίστες αγώνων, και με τεχνογνωσία στο δρόμο, είναι το πώς, και το γιατί, κάνουμε αυτό που κάνουμε.

 

Και αυτο που κάνουμε μας κάνει μοναδικούς. Η λογική μας είναι απλή... Δημιουργούμε προϊόντα τα οποία πραγματικά αποδίδουν και ενθουσιάζουν. Με εκτεταμένες δοκιμες καθ’όλη τη διαδικασία της σχεδιασης και ανάπτυξης , επιτυγχάνουμε απαράμιλη ποιότητα απόδοσης, που μόνο η REVO μπορεί να προσφέρει.

 

Η κατεύθυνση μας είναι να δώσουμε την έξαψη που περιμένετε και την απόδοση ...ONLY THE DRIVEN. Δεν μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε προϊόντα που δεν θα μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε εμεις οι ιδιοι.

Η φιλοσοφία της REVO Technik

Η φιλοσοφία της REVO Technik, είναι να παρέχει τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή. Το κύριο μέλημα της REVO Technik, είναι μέσα από την τεράστια τεχνολογία και τεχνογνωσία που διαθέτει, να κατασκευάζει ένα προϊόν που να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του καταναλωτή και να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης (value for money).

 

H REVO Technik, θεωρείται ο παγκόσμιος ηγέτης στη βιομηχανία των λογισμικών αυτοκινήτου, καθώς πέραν της απόδοσης, ενσωματώνει και πολλές καινοτομίες, όπως τη δυνατότητα να θέσει ηλεκτρονικά εκτός λειτουργίας ένα όχημα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις να γίνει ακόμα και μικρορύθμιση του προγράμματος, ώστε αυτό να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του καταναλωτή.

 

Όλα αυτά, γίνονται δουλεύοντας όχι εις βάρος, αλλά σε πλήρη συνεργασία με τα μηχανικά και ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου, ενώ το αυτοκίνητο μπορεί να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση οποιαδήποτε στιγμή.

 

H REVO Technik όμως, απευθύνεται και στον πελάτη που θέλει να πάρει τα μέγιστα από το αυτοκίνητό του, σε ότι έχει να κάνει με την απόδοση, βελτιώνοντας την ιπποδύναμη σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να γίνουν παραχωρήσεις στην αξιοπιστία, την ευκολία χρήσης ή την κατανάλωση καυσίμου. Καλωσήρθατε στην κόσμο της REVO Technik

Συνδεθειτε με την REVO

CARGATE | Stay tuned by subscripe.

go play!

Copyright © Cargate Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.