☎ 210 6205582 Καλέστε μας
Βρίσκεστε εδώ:: Αρχική » Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων » Φώτα Led »

Τηλεφωνική Υποστήριξη

Χρησιμοποίησε την 10ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση που προσφέρουμε καθημερινά, εκτός Σάββατου & Κυριακής.

Κλείσε Ραντεβού.

Παράλαβε τα προϊόντα σου, την ημέρα και την ώρα που σε βολεύει, απο το κατάστημα μας.
Φώτα Led
Φώτα LedΦώτα LedΦώτα LedΦώτα Led

Ολες οι Μάρκες > Ολες τα Μοντέλα

Φώτα Led

LED Headlights V  για φώτα πορείας / φώτα μεγάλης σκάλαςΟι λαμπτήρες  LED αντιπροσωπεύουν την τελευταία γενιά σε φώτα  αυτοκινήτων, με πιο έντονη φωτεινότητα και εξαιρετική αξιοπιστία χάρη στην τεχνολογία Philips Led ενσωματωμένη στα καλύτερα υλικά και εξαρτήματα.


H15
Τροφοδοσια  12-24 V
Ισχύς  36 W
Φωτεινότητα   4000 Lm
Θερμοκρασία χρώματος   6000 K
Τεχνολογία Led   Philips
Αδιαβροχοποίηση  Ιp 68


Ποια τα πλεονεκτήματα των LED

 

Description: https://www.newsbeast.gr/files/1/2019/03/asqpgyk7.jpg

 

Οι λυχνίες αλογόνου, που αντικατέστησαν τις ακόμα παλιότερες λάμπες πυρακτώσεως, παραμένουν η στάνταρ επιλογή, ακριβώς λόγω του χαμηλού τους κόστους. Είναι αξιόπιστες και προσφέρουν σχεδόν ικανοποιητικό φωτισμό, ενώ για τον κατασκευαστή η σχεδιαστική απλότητα και η καλή διάρκεια ζωής τους τις κάνει Νο 1 επιλογή.

Ένα καλό ποσοστό των σημερινών μοντέλων εξοπλίζεται με φώτα xenon, γνωστά και ως HID (High Intensity Discharge), με λυχνίες που περιέχουν το ευγενές αέριο ξένο δηλαδή. Εδώ η θερμοκρασία του φωτός υπερέχει κατά πολύ του αλογόνου, η κατανάλωση είναι μειωμένη και η διάρκεια ζωής ικανοποιητική. Το μόνο κακό; Το υψηλό κόστος.

Μιλώντας όμως για premium φώτα αυτοκινήτου και ασύγκριτο όφελος, τίποτα δεν ξεπερνάει τη LED τεχνολογία. Οι λυχνίες αλογόνου υπολείπονται κατά πολύ των LED σε φωτεινότητα και κορεσμό χρώματος, αλλά και σε όρους αντοχής και μέσου χρόνου ζωής. Θέλετε μια τάξη μεγέθους; Μια λυχνία αλογόνου θα ζήσει 1.000 ώρες, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό της ενέργειας που καταναλώνει καίγεται αντί να μετατρέπεται σε φως, ενώ ένας LED λαμπτήρας θα σκαρφαλώσει στις 15.000 ώρες! Μιλώντας για σχέση κόστους-οφέλους δηλαδή.

Όσο για τα HID, τα πιο φωτεινά αναμφίβολα από τις τρεις επικρατούσες τεχνολογίες, εδώ είναι η εκτυφλωτική ένταση του λευκού φωτός αυτή που δημιουργεί πρόβλημα, τόσο για τα άλλα οχήματα όσο και τον οδηγό, καθώς προκαλεί μια σκοτεινή περιοχή γύρω από τη φωτεινή δέσμη που βυθίζει όλα τα άλλα στο πυκνό σκοτάδι.

Γίνεται δυσκολότερο έτσι να διακρίνεις έναν πεζό που κινείται στο πεζοδρόμιο, για παράδειγμα. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σε συνθήκες ομίχλης, όπου το λευκό φως των HID αντανακλά πίσω στον οδηγό, τυφλώνοντάς τον.

 

Description: https://www.newsbeast.gr/files/1/2019/03/qqipf8lo.jpg

 

Με τα LED δεν έχεις να σκεφτείς τέτοια πράγματα. Ούτε και να ανησυχείς μήπως τα φώτα σου στραβώνουν τους πάντες τριγύρω (όπως με τα λέιζερ, που κάνουν κυριολεκτικά τη μέρα νύχτα), καθώς η φωτεινότητά τους είναι βελτιστοποιημένη για τον δρόμο: είναι εξίσου φωτεινά με τα xenon, όχι υπερβολικά όμως για να δημιουργούν προβλήματα. Είναι όμως και το άλλο, πως σε σχέση με τα αλογόνου και τα HID, οι λαμπτήρες LED αποκτούν αμέσως την πλήρη φωτεινότητά τους.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Πως οι οδηγοί πίσω σου θα δουν αμέσως το φρενάρισμά σου, έχοντας περισσότερο χρόνο αντίδρασης σε οριακές καταστάσεις. Τα xenon χρειάζονται μερικά δευτερόλεπτα για να αποκτήσουν την πλήρη λειτουργία τους. Έρευνες έχουν δείξει εδώ πως η άμεση φωτεινότητα των LED στα φώτα των φρένων βελτιώνουν τον χρόνο αντίδρασης ακόμα και κατά 30%.

Μεγαλύτερος χρόνος ζωής, χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, ιδανικές φωτιστικές συνθήκες (υψηλή θερμοκρασία φωτός) και ακαριαία φωτεινότητα είναι λοιπόν τα εντυπωσιακά οφέλη της LED τεχνολογίας έναντι των άλλων. Είναι αυτή η υπεραπόδοση των LED που τα κάνει να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στη σύγχρονη αυτοκίνηση.

Το μόνο αρνητικό τους; Το κόστος. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως ακόμα και λίγα χρόνια πρωτύτερα, μόνο τα πολυτελή ως υπερπολυτελή οχήματα τα φορούσαν από τη «μαμά» τους. Πλέον δεν είναι τόσο ακριβά και μπορούν μάλιστα να γίνουν ακόμα φτηνότερα αν ξέρεις πού να κοιτάξεις.
 

 


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Ρωτήστε μας σχετικά με το προϊόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

CARGATE | Stay tuned by subscripe.

go play!

Copyright © Cargate Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.