Υποστήριξη πελατών:

210 6205 582

You are here:: Αρχική » Η Εταιρία Μας » Ποιοί Είμαστε »

Cargate Center p.c

Επισκευαστικό Κέντρο & Βελτιωτικός οίκος αυτοκινήτων

Πιστεύουμε...

 

Στην Cargate Center πιστεύουμε ότι τα πάντα πρέπει να γίνονται με Σεβασμό. Με Σεβασμό στον εαυτό μας, στους άλλους, στο περιβάλλον , και στις συνθήκες που ζούμε.

Συντηρούμε τα αυτοκίνητα γιατί πιστεύουμε ότι και αυτά , αν και μηχανές, έχουν «ζωή», και θα πρέπει πάντα να είναι σε άριστη κατάσταση.


Βελτιώνουμε τα αυτοκίνητα, γιατί πιστεύουμε, πως η περισσότερη δύναμη, η μεγαλύτερη ασφάλεια, η ομορφιά, το

διαφοροποιημένο στυλ, τα έχουμε όλοι ανάγκη.

Κάνουμε τα αυτοκίνητα να λειτουργούν πιο οικονομικά γιατί οι καιροί έχουν δυσκολέψει πολύ.

Αγαπάμε το αυτοκίνητο και το θεωρούμε τμήμα της ζωής μας.

Είμαστε μια ομάδα, που μας αρέσει πολύ αυτό που κάνουμε, το γνωρίζουμε σε βάθος, αλλά κυρίως το πιστεύουμε, Αν θέλετε ακολουθήστε μας στο ίδιο ταξίδι…..

«Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους.» Έλινορ Ρούσβελτ

Ποιοί Είμαστε...


Η εταιρεία “CARGATE P.C” δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου και ειδικότερα στην εμπορία βελτιωτικών προϊόντων και αξεσουάρ αυτοκινήτου, την συντήρηση και την παροχή τεχνικής υποστήριξης.


Η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο του αυτοκινήτου και η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους και καλύτερους οίκους κατασκευαστών αξεσουάρ και βελτιωτικών προϊόντων μας εξασφαλίζουν την εξεύρεση οποιασδήποτε λύσης απαιτείται, για να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς. Κύριος άξονας των παραπάνω είναι πάντα τα υψηλά standards ποιότητας και τεχνικής αξιοπιστίας αλλά και πλήρους τεχνικής υποστήριξης της κάθε προσφερόμενης λύσης.


Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονους και ολοκληρωμένους χώρους επίδειξης, εγκατάστασης και επισκευής των προϊόντων της. Το προσωπικό, το οποίο αποτελεί και την αιχμή της, είναι εξειδικευμένο και διαθέτει πολυετή πείρα για την απόλυτη εξυπηρετησή σας.


Γνωρίζοντας πια πολύ καλά τις ανάγκες των πελατών και συνεργατών μας, και αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις νέες συνθήκες στην Ελληνική αγορά, δεσμευόμαστε ότι είμαστε εδώ, για να τις καλύψουμε με το παραπάνω.


Η φιλοσοφία μας είναι ότι πάνω απ\' όλα προέχει η δική σας εξυπηρέτηση και η, μετά την αγορά, υποστήριξή σας. Πιστεύουμε επίσης ότι τα παραπάνω πρέπει να γίνονται από εμάς, με φιλικότητα, εμπιστοσύνη και αξιοπιστία.


Αυτές είναι οι δεσμεύσεις μας. Το αν θα τις κρατήσουμε θα το δείξει ο χρόνος. Γι αυτό λοιπόν… Go Play.....


Με τιμή
Δ. ΚΑΡΑΝΤΑΣΙΟΣ

Image GalleryNEWSLETTER

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    12ο χιλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας
    T: 210 6205582 – 210 6205641
    Fax. 210 6205675

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Copyright © Cargate SA | Powered by Inevol
    `